tot per a vosaltres

Aquest espai , s’ha  fet pensant en la gent que està interessada en trobar nous escenaris per filmar qualsevol tema audiovisual. Tenim al vostre servei tot el necessari per fer realitat les vostres filmacions. Està  a la vostra disposició el terme municipal més idoni per qualsevol tipus de filmaciò, paratges que en uns segons et trasportaràn del secle XV fins a la modernitat mes capdavantera.

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

This space has been thinking about the people who are interested in finding new audiovisual scenes to film any subject. We have at your disposal everything needed to make your footage. It is available at the township more suitable for any type of filming sites in few seconds you Trasporti XV secle the month leading up to modernity.

Publicado en: Sin categoría