ScenariS

No cerqueu mes scenaris per fer les vostres pel·lícules ja siguin per a anuncis , fotografies tècniques , pel.lícules …..Castelló d’Empúries Empuriabrava es la vostra eina necessària per realitzar amb èxit la vostre feina .CONTACTEU-NOS !!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

No searches scenarios for your movies either for announcements, technical photographs, movies …..Castelló d’Empúries Empuriabrava is your tool needed to successfully perform your work .CONTACT US !!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

No busquéis más escenários para filmar vuestras películas, ya sean para espots publicitários, fotografías técnicas, películas …..Castelló d’Empúries Empuriabrava es vuestra herramienta necesária para realizar con éxito vuestro trabajo. CONTÁCTANOS !!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

 

 

Publicado en: Sin categoría