Castelló de CinE

Castelló de Cine és un portal de localitzacions del municipi de Castelló d’Empúries Empuriabrava en la Costa Brava, que ofereix tota un sèrie de serveis per poder trobar, gestionar i compartir l’espai que busqueu per a produccions audiovisuals. També oferim un ampli arxiu fotogràfic de localitzacions, tant d’interiors com d’exteriors completament gratuït i al vostre servei.

Si esteu cercant localitzacions per a la vostra propera producció, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Un servei de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries Empuriabrava en la Costa Brava.

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

de Cine is a portal locations of the town of Castelló d’Empúries Empuriabrava in Costa Brava, offering a full range of services to find, manage and share the space you are looking for audiovisual productions. We also offer an extensive photographic archive of locations, both indoors and outdoors completely free and at your service.

If you are looking for locations for your next production, please do not hesitate to contact us.
A service of the City of Castellón Empúries Empuriabrava in Costa Brava.L Guerrero i de la Marta

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

 

Castelló de Cine es un portal de localizaciones del municipio de Castelló d’Empúries  Empuriabrava en la Costa Brava, que os ofrece toda una serie de servicios para poder encontrar el sítio idóneo para vuestras filmaciones y producciones audiovisuales. Os ofrecemos una pequeña muestra fotográfica de los diferentes parajes para que tengais una idea de lo que os podeis encontrar en nuestro municipio. Todo este servicio está a vuestra disposición totalmente gratuito.

Si estais buscando localizaciones para vuestra próxima producción , no dudeis de poneros en contacto con nosotros. Un servicio gratuito del Ayuntamiento de Castelló d’Empúries  Empuriabrava en  la Costa Brava.

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

 

Publicado en: Sin categoría