Introducció a Scenaris de Cine…

A Castello de Cine us oferim espais del nostre municipi per a la producció d’audiovisuals. També aportem un extens arxiu fotogràfic de localitzacions, tan d’interiors com d’exteriors.També d’espais públics i espais privats.

Si esteu cercant localitzacions per a la vostra propera producció, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem els permisos i contactes amb les persones particulars (si fos el cas)

Tenim el que necessiteu, qualsevol espai que hàgiu imaginat, us el proporcionarem !!!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

At Castello Film will offer spaces of our town for the production of audiovisuals. We also provide an extensive photographic archive locations, such as exteriors.També interior public spaces and private spaces.

If you are looking for locations for your next production, please do not hesitate to contact us and provide permits and contacts with individuals (if applicable)

We have what you need, any space that you imagined you provide on !!!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

En Castelló de Cine os ofrecemos espacios de nuestro municipio para la producción de audiovisuales. También aportamos un extenso archivo fotográfico ed algunas de nuestras localizaciones, tanto de interiores como de exteriores, así como también espacios públicos i privados.

si estais buscando localizaciones para vuestra próxima producción, no dudeis , ponereos en contacto con nostros y os facilitaremos los permisos y contactos necesarios.

Tenemos el que necesitais, cualquier espacio que hayais imaginado, os lo proporcionaremos !!!

decine@castello.cat

972 250426 ext. 1219

JL Guerrero i de la Marta

Publicado en: Sin categoría