Escenaris de cine

Castelló de Cine és un portal de localitzacions del municipi de Castelló d’Empúries i Empuriabrava que ofereix tota un sèrie de serveis per poder trobar, gestionar i compartir l’espai que busqueu per a produccions audiovisuals. També oferim un ampli arxiu fotogràfic de localitzacions, tant d’interiors com d’exteriors completament gratuït i al vostre servei.

Si esteu cercant localitzacions per a la vostra propera producció, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Un servei de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

decine@castello.cat
972 250426 ext. 1219
JL Guerrero i de la Marta

 

Castelló de Cine is a portal locations of the town of Castelló d’Empúries and Empuriabrava offering a full range of services to find, manage and share the space you are looking for audiovisual productions. We also offer an extensive photographic archive of locations, both indoors and outdoors completely free and at your service.

If you are looking for locations for your next production, please do not hesitate to contact us.

A service of the City of Castelló d’Empúries.

decine@castello.cat
972 250426 ext. 1219
JL Guerrero i de la Marta

 

Castelló de Cine es un portal de localizaciones del municipio de Castelló d’Empúries y Empuriabrava en la Costa Brava, que os ofrece toda una serie de servicios para poder encontrar el sitio idóneo para vuestras filmaciones y producciones audiovisuales. Os ofrecemos una pequeña muestra fotográfica de los diferentes parajes para que tengáis una idea de lo que os podéis encontrar en nuestro municipio. Todo este servicio está a vuestra disposición totalmente gratuito.

Si estáis buscando localizaciones para vuestra próxima producción, no dudéis de poneros en contacto con nosotros. Un servicio gratuito del Ayuntamiento de Castelló d’Empúries y Empuriabrava en la Costa Brava.

decine@castello.cat
972 250426 ext. 1219
JL Guerrero i de la Marta